«Είμαι μαχητής, να γράψω ιστορία στον ΠΑΟΚ μαζί με τον κόσμο»

Στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV μίλησε ο Αντόνιο Τσόλακ, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του που θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης φορ είπε: 

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Νιώθω υπέροχα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που υπέγραψα σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζω τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ".

Για το αν ήταν εύκολη απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Δικεφάλου: "Ναι, για μένα ήταν εύκολο. Δεν χρειαζόταν να με πείσει κάποιος να έρθω στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και τι οπαδούς έχει, έχω πολλούς Έλληνες φίλους που μου είπαν να έρθω εδώ".

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή: "Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως ομαδικό παίκτη. Είμαι μαχητής στο γήπεδο, μου αρέσει να παλεύω για την ομάδα μου και να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Γι΄ αυτό είμαι εδώ άλλωστε, θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο".

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Θέλω να γράψω ιστορία με αυτούς τους οπαδούς, θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας αυτού του κλαμπ. Το παρατσούκλι μου είναι Τσόκιγκολ και θέλω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να ακούω να φωνάζουν το όνομά μου στο γήπεδο.

Πηγή: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια