Επτά μήνες μετά, πάει για 3 παιχνίδια σε 7 μέρες

Με όσα (δε) γίνονται στον Πανιώνιο, κανείς δεν ήξερε αν και πως θα γινόταν το παιχνίδι μεθαύριο, αλλά η ΕΟΚ βρήκε τη... λύση, μεταθέτοντας το παιχνίδι κατά μία εβδομάδα, περιμένοντας ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης, θα μπορεί να κατεβάσει ρόστερ και να αγωνιστεί. 

Η απόφαση αυτή, βέβαια, μπέρδεψε ακόμα περισσότερο την προετοιμασία του Κώστα Μέξα και των παικτών του. Δεδομένου ότι το τελευταίο φιλικό, ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου με τον Προμηθέα στην Πάτρα και με τις περισσότερες ομάδες, να έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο αυτό το Σαββατοκύριακο, κάποιο φιλικό, δύσκολα μπορεί να κλειστεί. 

Οπότε, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάει το άλλο Σάββατο στο παιχνίδι, έχοντας βρεθεί σε ανεπίσημη αγωνιστική δράση, 14 μέρες πριν...

Επίσης, ένα σημαντικό ζήτημα, είναι ότι αν γίνει ο αγώνας με τον Πανιώνιο κανονικά και ο ΠΑΟΚ περάσει, τέσσερις μέρες μετά (7/10) θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Χαρίλαος Τρικούπης-Λάρισα στο Κύπελλο και στις 10 Οκτωβρίου, είναι η πρεμιέρα του στη Basket League, με το Λαύριο. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι, ήταν στις 7 Μαρτίου και επτά μήνες μετά, χωρίς καμία επίσημη αγωνιστική δράση, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να παίξει τρεις αγώνες σε επτά ημέρες και μάλιστα, με το «πρέπει» της νίκης και στους τρεις. 

Χέρντον και Κακλαμανάκης παραμένουν εκτός, αλλά με αυτήν τη μετάθεση του τζάμπολ, το πιθανότερο είναι να έχουν τεθεί στη διάθεση του Μέξα, έχοντας χάσει αμφότεροι, σημαντικά κομμάτια της προετοιμασίας, ενώ από χθες έχει προκύψει και το πρόβλημα του τραυματισμού του Τσαλμπούρη, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός δράσης. 

Η «εξίσωση» είναι κάπως δύσκολη για τον Μέξα και τους παίκτες του, αλλά με αυτά τα δεδομένα καλούνται να πορευτούν τις δύο επόμενες εβδομάδες...

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια